teisipäev, 15. oktoober 2013

Meie esimene kirjandusklubi

Tere! 

Täna on 15. oktoober ja me oleme kooli puhvetis. Meie kirjandusklubis osalevad täna Anna-Mai, Lisann ja mina Annabel V. Raamat millest täna räägime on "Minu pere ja muud loomad", selle autor on Gerald Durrell.
 Raamatu võtmeteemadeks on Korfule kolimine Inglismaa halva ilma tõttu, Gerald hakkas õppima erinevate õpetajate käe all, pere kolis erinevate asjaolude tõttu mitu korda, Dr.Theodores ja Gerald käisid iga neljapäev loodust uurimas. Võtmestseeniteks olid aga tutvumine taksojuhi Spiroga, kes mõne aja pärast korraldas pere igapäevaelu, Gerald kohtas kuldpõrnika meest ja kauples talt ühe kilpkonna, Larry teatas emale ootamatult, et ta oli kutsunud endale külla kaheksa head sõpra, Geraldile leiti uus õpetaja nimega Kralefsky. Võtmekarakterid olid Gerry, Roger, Spiro, Theodores, Larry, Margo, ema, Leslie.
 Püstitatud küsimused:Kas ka tänapäeval on mõni nii noor poiss, kes tunneb nii suurt huvi looduse vastu? Kuidas oli üksikemal nii palju raha, et kolida viieks aastaks Korfu saarele? Kokkuvõtteks:raamatus polnud palju suuri teemasid, juttus olid paljud väikesed juhtumised ja tegemised. 
                                                                                                                                                                                         

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar